Koningsdag wordt dit jaar sowieso bijzonder, omdat het in onze stad wordt gevierd. Maar voor ons als Hogeschool Rotterdam krijgt 27 april een extra bijzonder tintje, omdat de koninklijke familie die dag ons programma Mentoren op Zuid bezoekt.

Als de koninklijke familie tijdens de Koningsroute door Rotterdam aankomt bij Mentoren op Zuid,ย ย mogen studentmentor Jacoliene Hokke en mentee Oumaima Taibi vertellen wat het programma zo bijzonder maakt en voor hen persoonlijk en voor de stad Rotterdam betekent.

๐—™๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
โ€œMet Koningsdag in het vooruitzicht zijn we bij Mentoren op Zuid ontzettend enthousiast om deel te nemen aan dit unieke evenement in onze prachtige stadโ€, aldusย Sezgin Yฤฑlgฤฑnย van Mentoren op Zuid. โ€œHet is een fantastische gelegenheid om de leden van het koningshuis te laten zien hoe belangrijk Mentoren op Zuid is voor de Rotterdamse maatschappij.โ€

Koning Willem-Alexander en zijn familie brengen ook een bezoek aan de TalentHub op Zuid, een samenwerking metย Albeda mbo. Hierin ondersteunen studenten jongeren bij het creรซren van een passend studieloopbaanplan. Zo helpt bijvoorbeeld mentorย Aykan Guzelkucukย (student aanย Hogeschool Rotterdam) Mathรฉ de Rijke op dit gebied. Ook zij mogen op Koningsdag vertellen hoe bijzonder en waardevol dit project is.