Tijdens mijn zoektocht naar een stage was een ding helder. Ik wilde geen stage bij een groot commercieel bedrijf. Door het vak evenementmanagement heb ik kennisgemaakt met jonge moeders die het niet altijd makkelijk hebben. Tijdens mijn stage wilde ik graag kennis maken met een organisatie die iets voor dit soort doelgroepen doet. Toen ik de vacature van EMI tegen kwam was ik meteen enthousiast. Want wat is nou leuker dan stage lopen bij een bedrijf dat zich inzet voor de maatschappij? En dat ook nog in de mooiste stad van Nederland!

Ik wil gaan kijken naar hoe we de social media kanalen, website, nieuwsbrief en andere communicatiemiddelen van de verschillende programma’s beter op elkaar kunnen laten aansluiten waardoor we goed crossmediaal werken.

Wie ben ik?

Ik ben Manon Scheffers en ik ben 19 jaar oud. Ik begin deze week aan mijn stage bij EMI voor een half jaar en heb hier super veel zin in. Ik studeer communicatie aan Hogeschool Rotterdam en zit nu in mijn derde jaar. Naast mijn studie werk ik bij de Albert Heijn. Op de middelbare school heb ik een maatschappelijke stage gelopen bij stichting Mara. Hier heb kennis gemaakt met verschillende maatschappelijke problemen in Rotterdam. Deze stage was zo interessant waardoor ik in mijn tweede jaar tijdens het vak evenementmanagement stichting Mara heb benaderd voor het organiseren van een evenement vanuit school. Met het doel jonge moeders als buddy te koppelen aan andere jonge moeders en tegelijkertijd het Mara’s netwerk van moeders te vergroten.

Met alle kennis die ik in de afgelopen twee jaar heb opgedaan hoop ik met mijn frisse blik een aandeel te hebben in de communicatie van EMI. Ik wil gaan kijken naar hoe we de social media kanalen, website, nieuwsbrief en andere communicatiemiddelen van de verschillende programma’s beter op elkaar kunnen laten aansluiten waardoor we goed crossmediaal werken.

Waarin wil ik mijzelf ontwikkelen?

Ik wil vooral heel veel leren en kijken naar hoe we de contentplanning overzichterlijker kunnen maken aan de hand van het 3H model (Hero, Hub, Hygiëne). Ook wil ik mij graag verder ontwikkelen in vormgeving. Mijn interesse is hiervoor gewekt tijdens een project op school. Zodat ik de allermooiste magazines, flyers en social media posts met inhoud die aanzet tot actie kan gaan maken!

Hobby’s

Naast werken en naar school gaan heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Ik hou ervan om te reizen en nieuwe plekken te bezoeken. Door de crisis gaat dit allemaal even wat lastiger maar wanneer dit weer kan, pak ik het eerste vliegtuig naar Turkije om een weekje all inclusive aan het zwembad te genieten.

Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan bij EMI! Hou de website en onze socials goed in de gaten zodat je op de hoogte blijft van al het tofs dat komen gaat.

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Special Issue – Sustainability

Sustainable Cities and Regions The Environment in the Lead:…

EMI-Hogeschool Rotterdam viert 10-jarig jubileum

Enkele visionairs binnen Hogeschool Rotterdam en de Gemeente…
Hef in Eigen Hand

Hef in Eigen Hand: Samen Bouwen aan een Betere Toekomst

Welkom bij de Impact Incubator ‘Hef in Eigen Hand’, waar onderwijs ontmoet, leert en groeit met de gemeenschap. Dit is waar theorie en praktijk samenkomen om een betere stad te bouwen en een spannende nieuwe manier van leren tot leven te brengen. Dit is leren dat écht impact maakt!

KAAItrots

Maak kennis met KAAItrots! We kijken graag…

Samenscholing op Coole Pleinen

Samen-scholing op coole pleinen Op 1 juni veranderde het…

Boksworkshop

Een avond vol kracht en verbinding: Boksworkshop van Daddy's…

Stadmakers De Kaai

Samen bouwen aan de toekomst van De Kaai:…

Vaderschap 2.0: Van zonder vader naar superpapa in de stadsdynamiek

Ontdek hoe jonge vaders in grootstedelijke contexten hun rol met vertrouwen en succes kunnen vervullen, ondanks het opgroeien zonder vaderfiguur. Leer over het belang van vaderbetrokkenheid, communicatie, ondersteuningsnetwerken en zelfzorg.

LivingLab: Fitter met Feyenoord

/*! elementor - v3.12.1 - 02-04-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading…