EN | NL

Werkbijeenkomst 'Blik op Zuid'

10/04/2013

Woensdag 10 april vindt, op een unieke locatie op Zuid, de werkbijeenkomst van het Center of Expertise Maatschappelijke Innovatie (CoE MI) plaats. Directies, docenten en betrokkenen zijn van harte uitgenodigd deze middag aanwezig te zijn om mee te denken over de mogelijkheden en invulling van de programma's binnen het Center of Expertise Maatschappelijke Innovatie.

Het Centre of Expertise Maatschappelijke Innovatie (CoE MI), geïnitieerd door Hogeschool Rotterdam, verbindt zich meerjarig aan het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). Samen met innovatieve partners wil het CoE MI Rotterdam Zuid vooruit helpen door het bundelen van deskundigheid op verschillende vakgebieden. 

Het College van Bestuur zal de middag openen met een introductie van het CoE MI waarna Marco Pastors, directeur Nationaal Programma Zuid, zal ingaan op het belang van samenwerking met HR. Aan de hand van de thema’s van NPRZ gaan we deze middag, met medewerking van Guy Bauwen, directeur Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap , aan de slag om de werkprogramma’s voor het CoE MI te concretiseren en verder te verdiepen.

Verslag 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI heeft een netwerk van knappe koppen