EN | NL

Onderwijsparade

17/05/2018

De Onderwijsparade biedt docenten een hogeschoolbreed podium. Er gebeurt immers zoveel moois binnen de opleidingen. Onderwijsvernieuwing delen, met elkaar van gedachten wisselen daarover, elkaar verder helpen. Aandacht voor onderwijsvernieuwing en een podium voor de onderwijspioniers binnen onze hogeschool. De Onderwijsparade wordt dit jaar voor de derde keer gehouden.

De Centres of Expertise presenteren zich gezamenlijk met de sessie: Samenwerken aan contextrijk onderwijsMarielle van Dijk (programma coördinator CoE RDM) presenteert tijdens een 'TedX' CoE RDM en EMI en de verbinding met het onderwijs,

Hogeschool Rotterdam verbindt onderzoek, onderwijs en praktijk om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van Rotterdam en aan de beroepsvaardigheden van de studenten. Met de expertisecentra Maatschappelijke Innovatie (EMI) en RDM wordt vormgegeven aan contextrijk onderwijs en profileert Hogeschool Rotterdam zich - naast focus op excellent bacheloronderwijs- als innovatiepartner voor stad en haven. In leerwerkgemeenschappen, zogenaamde Communities of Practice - werken studenten met docenten en onderzoekers (multidisciplinair) aan actuele, complexe vraagstukken en programma's met partners uit het werkveld, zoals de samenwerking met gemeente Rotterdam binnen de Resilient strategie Rotterdam.

 

 

Wanneer? 17 mei 2018

Waar? Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91

Aanmelden kan via deze link

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel