EN | NL

IABR: Resilience dag

07/06/2018

IABR

Als onderdeel van IABR–2018+2020–THE MISSING LINK brengen de IABR en de gemeente Rotterdam beleidsmakers, stedenbouwkundigen, ontwerpers, ondernemers, experts en andere praktijkdeskundigen, uit Rotterdam én de wereld, bij elkaar om kennis uit te wisselen en gezamenlijk op zoek te gaan naar nieuwe oplossingsrichtingen en de uitvoering daarvan. Breakout-sessies bieden de deelnemers aan het programma een nieuwe gelegenheid om de thema's in een meer intieme of gespecialiseerde setting te bespreken of te reflecteren.

Studenten
Resilient denken is de nieuwe manier van denken over, kijken naar en werken aan steden. Hogeschool Rotterdam is met RDM Centre of Expertise en Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) partner van Resilient Rotterdam. Samen met organisaties en bewoners werken studenten van uiteenlopende opleidingen aan de vraagstukken van stad en haven rondom het thema 'resilience'.

Tijdens deze dag zijn 4 onderzoekstafels ingericht waar studenten van Hogeschool Rotterdam gedurende de hele dag de resulataten van hun onderzoeken van het afgelopen half jaar rondom Resilience presenteren. 

Op weg naar een weerbare toekomst! 

 

iabr

Toegang is gratis. 

donderdag 7 juni
van 12 tot 18 uur
HAKA-gebouw, Vierhavensstraat 38

Aanmelden kan via deze link

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI is inventief