EN | NL

EMI WERKplaats Zuid 2019: met inschrijflink

17/01/2019

Tijdens WERKplaats Zuid verbindt Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) onderwijs, onderzoek en praktijk. Vraagstukken rondom wonen, werk, kunst & cultuur, onderwijs en gezondheid op Rotterdam Zuid vormen deze middag het uitgangspunt voor inspirerende sessies en presentaties. In negen interactieve werkplaatsen kun je meedenken over deze wicked problems. Maak kennis met de programmteams van EMI en met studenten die het afgelopen jaar vanuit hun perspectief hebben meegedacht. 

"Door studenten samen te brengen met werkveldpartners, bouwt EMI aan zogenaamde Communities of Practice, waar al doende geleerd wordt."
bezoeker WERKplaats Zuid 2018

We nodigen je van harte uit om mee te praten in over Zuid. Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Bekijk het hele programma via deze link en schrijf je in voor één van de workshops. 

Denk in WERKplaats 1 Wetenschap & Technologie mee over hoe po scholen op Zuid W&T kunnen verankeren in hun curriculum. In WERKplaats 2 Ouders en LOB delen we onze ervaring in het betrekken van ouders in school-loopbaanbegeleiding. WERKplaats 3 Sociaal Ondernemerschap geeft inzage in hoe potentieel talent kan worden ontwikkeld. Wat betekent de stad voor studenten, en andersom? Deze en andere vragen komen aan bod in een talkshow met (oud-) studenten en praktijkprofessionals in WERKplaats 4 Urban Innovation. Maak kennis met de verschillende onderdelen van Mama's Garden in WERKplaats 5. Ga Gezond aan de Slag in WERKplaats 6 Gezond op Zuid. Krijg een kijkje in de keuken in de wereld van apps en prototypes in WERKplaats 7 Mentoren op Zuid. Deelnemen aan een hackathon kan bij WERKplaats 8 Kunst en Cultuur: ga aan de slag onder leiding van een social design deskundige en verzin de beste 'hack' voor kunst en cultuur op Zuid. 

Tijd:       11.30 tot 16.30 uur

Locatie: Theater Zuidplein

Inschrijven: Schrijf je in via deze link

 

  

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI is inventief