EN | NL

Inspiratiefestival Samenwerken met ouders in de VVE

03/10/2019

Donderdag 3 oktober 2019 (16.00-22.00 uur) organiseren het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid van Hogeschool Rotterdam en EMI het Inspiratiefestival ‘Samenwerken met ouders in de VVE’. De rode draad van dit festival is verbinding en het plezier dat dit oplevert – blij(f) verbinden!

Thema’s die aan de orde komen, zijn taalstimulering in samenwerking met ouders, omgaan met laaggeletterdheid en meertaligheid, en leren van elkaar. Het programma is afwisselend samengesteld; van ronde tafels, workshops, lezingen, exposities, demonstraties van materialen en werkvormen, tot uitwisseling van succeservaringen, adviezen over implementatie en ontwikkelen in co-creatie. Rotterdamse ervaringen worden gedeeld, alsook Amsterdamse en Brusselse inbreng.

Voor wie?

Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) beroepskrachten in de VVE, hun managers, coaches, docenten, bestuurders en iedereen die kan bijdragen aan een goede samenwerking met ouders in de VVE.

Meer informatie

De inschrijving van het festival staat open. Meld je eenvoudig aan door op deze link te klikken. Onderaan het aanmeldformulier tref je ook een mogelijkheid aan om deze aankondiging te delen met je eigen netwerk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Donderdag 3 oktober 2019

16.00 – 20.00 uur, incl. diner (inloop vanaf 15.30 uur)

Hogeschool Rotterdam, Atrium, Museumpark 40, Rotterdam

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems