EN | NL

Jaarcongres 2016

21/04/2016

Banner jaarcongres 800x400

Op donderdag 21 april 2016  vindt - voor de twaalfde keer - het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen plaats. Het congres wordt deze keer in Rotterdam georganiseerd, in het WTC, een locatie die mooi aansluit bij het internationale thema van dit jaar: Grenze(n)loos opleiden. Diversiteit en mondialisering in het hbo.

Aanmelden

Deelname
De deelnamekosten bedragen € 225,- inclusief koffie, thee, lunch en borrel. Tot 1 april 2016 ontvangt u een vroegboekkorting en betaalt u slechts € 195,-. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u zich tot 1 april 2016 kosteloos per e-mail afmelden. Het is toegestaan een vervanger te sturen. U wordt in dat geval vriendelijk verzocht dit alvast per e-mail door te geven aan het congresbureau van de vereniging.

Deelnamekosten van studenten die actief zijn in workshops of die uitgenodigd zijn door de studentenbonden, neemt de Vereniging Hogescholen voor haar rekening.

Programma
Het programmaboekje wordt, zodra gereed, op deze website geplaatst zodat u alvast vooraf een keuze uit het aanbod kunt maken.

Twitter
De Vereniging Hogescholen zal ook via Twitter regelmatig informeren over dit jaarcongres. De hashtag is #hbocongres .

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

Je kunt nooit minder leren