EN | NL

Jonge moeders verwendag

05/03/2016

Zaterdag 5 maart, 11.00 – 15.00 uur Dock Charlois

Jonge moeders kiezen niet de makkelijkste weg. Zo jong en dan al de verantwoordelijkheid voor zo’n prachtig kindje. Houd je nog wel tijd over om zelf te genieten? Waarschijnlijk niet. Zaterdag 5 maart zijn zij en  hun kinderen welkom op de derde editie van de Jonge moeders verwendag in Dock Charlois. Ook de jonge vaders zijn van op deze middag welkom.

Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan centraal deze dag. Het thema is de kracht van relaties. Naast een heerlijke lunch, beautyfotografie en een beautysalon, zijn er verschillende workshops te volgen deze middag zoals mindfullness, weerbaarheidstraining, en dans. De GGD is aanwezig voor SOA tests en voorlichting. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen zich laten schminken, en spelen in de knutsel- en spellenkamer. Bij vertrek staat er een goodiebag klaar met verwenspullen en kadobonnen voor de moeders én vaders en presentjes voor de kinderen.

Jonge moeders verwendag

Zaterdag 5 maart,
11.00 – 15.00 uur
Dock Charlois (Clemensstraat 111)

Toegang: GRATIS

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Skorpel@cvd.nl onder vermelding van naam, de naam van de introducees en naam en leeftijd kinderen die je meeneemt.

 De organisatie van de Jonge moeders verwendag is in handen van het kennisplatform "netwerk(en) met Jonge moeders Rotterdam". Partners in dit netwerk zijn oa. Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI), Hogeschool Rotterdam, DOCK,  Zadkline, Albeda, Vallianatos, Weert Werkt, Stichting Zuidwester, gemeente Rotterdam en CVD. Dit kennisplatform is een stedelijk netwerk waar professionals, die met en voor jonge moeders werken, kennis delen en ontwikkelen. Het netwerk is tot stand gekomen om de samenwerking tussen Rotterdamse professionals ten behoeve van Rotterdamse jonge moeders en hun kinderen te bevorderen. Door kennis te delen en knelpunten te signaleren en aan te pakken verbetert de samenwerking en daarmee de kwaliteit van het totale aanbod van de organisaties die werken met en voor jonge moeders en hun kinderen.

Alle activiteiten, de locatie, catering en presentjes zijn beschikbaar gesteld door de partners en verschillende sponsors:Zuidwester, DOCK Charlois, Dunya Fotografie,Fister Fotografie, GGD Rotterdam Rijnmond, Emoelens, Institute For Performing Arts/Lucia Marthas, make up Salon Minette, De Katrol, Workshop Mindfullness, Stichting Jarige Job, Topiderm.

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

May you live in interesting times