EN | NL

INSIGHTS Haven & Zuid

28/06/2016

Studenten presenteren de resultaten van hun onderzoeken naar de meest uiteenlopende onderwerpen; van onderwaterdrones tot drijvend groen, van zwangeren op Zuid tot social return on investment; van foodtruck tot buitenspeelvoorzieningen. Bezoek op 28 juni de presentaties en ga in gesprek met studenten over uiteenlopende vraagstukken die spelen binnen Rotterdam Zuid en de haven.

Van meer dan 15 opleidingen van Hogeschool Rotterdam werken studenten de tweede helft van dit studiejaar aan complexe vraagstukken rondom Zuid, haven en techniek. De expertisecentra RDM en EMI sluiten gezamenlijk het studiejaar af met een evenement waar de tweede- en derdejaarsstudenten en afstudeerders de resultaten van hun onderzoeken, projecten en stages presenteren.

Laat u inspireren door de verkregen inzichten, de innovatieve ideeën en een veelheid aan onderwerpen rondom haven en Maatschappelijke Innovatie in Rotterdam Zuid. Er zijn meer dan 30 verschillende presentaties en workshops deze middag. Het is helaas niet mogelijk alles bij te wonen. U kunt bij uw aanmelding aangeven of u geïnteresseerd bent in de presentaties rondom Haven of Maatschappelijke Innovatie op Zuid. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie van beide thema's.


Bekijk hier het programma

 

Datum en tijd        Dinsdag 28 juni 2016, 12.00 - 18.00 uur

Locatie                 RDM en omgeving, De Veldacademie en omgeving
                             (voor vervoer tijdens het programma wordt gezorgd) 

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems