EN | NL

Dag van Praktijkgericht Onderzoek

22/09/2016

Doe je onderzoek of wil je onderzoek gaan doen? Heb je een goed verhaal over jouw project? Ben je benieuwd naar de resultaten van praktijkgericht onderzoek of wil je praktische tips om de resultaten in het onderwijs te integreren? Kom dan naar de Dag van Praktijkgericht Onderzoek op 22 september.

In een gevarieerd programma laat Hogeschool Rotterdam de opbrengsten van recent onderzoek zien. Er zijn drie rondes met korte inspiratiesessies waar studenten en onderzoekers projecten tonen waarbij de inbreng van de verschillende kenniscentra en opleidingen zichtbaar is. Lectoren Patricia Vuijk en Paul Rutten laten tijdens één van de lezingen zien hoe kennis over gaming, jongeren en autisme bij elkaar komen in het project FLOW. Tevens zie je hoe eindproducten van projecten in de praktijk en het onderwijs worden ingezet. Je wordt uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan.

Robert Jan de Boer, lector Aviation Engineering bij de Hogeschool van Amsterdam, neemt je deze middag mee in het belang van samenwerking in de lucht- en ruimtevaarttechniek. Tom Egbers is de dagvoorzitter en vertelt meer over crossovers in de sport. Angelien Sanderman, lid van ons College van Bestuur, sluit de dag af. Zij geeft haar visie op de positionering van het praktijkgericht onderzoek aan Hogeschool Rotterdam, onder andere in relatie tot de Nationale Wetenschapsagenda.

In de pauzes ben je van harte welkom om langs alle demos, filmpjes, zeepkisten, doe-hoeken, prikborden en andere materialen te lopen.

Je verlaat de bijeenkomst met nieuwe inzichten, nieuwe contacten en wij hopen met veel inspiratie voor je eigen onderzoek en onderwijs.

Datum 22 september 2016
Bijeenkomst 13.00 tot 17.00 uur
Borrel 17.00 tot 18.00 uur

Reserveer de datum alvast in je agenda en meld je direct aan. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september.
Praktische informatie volgt in een later stadium. De middag zal plaatsvinden op één van de locaties van de hogeschool.

Wil je jouw onderzoek presenteren tijdens deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Maaike Haasnoot.

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI heeft een netwerk van knappe koppen