EN | NL

General Assembly 2016

15/11/2016

General Assembly

15 & 16 november

Alweer de 8e editie. Dit keer is het thema ‘Sharing creation’; het delen van alle creaties en opbrengsten die het landelijke netwerk van Centra rijk is. Sinds de start van het Centra-concept in 2011 is dat netwerk niet alleen gegroeid, maar ook professioneler en succesvoller geworden. Dat is o.a. te zien op een unieke innovatie-expo, waar ook EMI zich presenteert.

De Veerkrachtige stad, klaar voor de 21e eeuw
Hogeschool Rotterdam zoekt met het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) aansluiting bij maatschappelijke, gebiedsgebonden thema’s op Zuid. Het expertisecentrum werkt aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen, werken, zorg & welzijn en onderwijs.

De stad Rotterdam heeft, om ambities ten aanzien van sociale en economische uitdagingen te realiseren, professionals nodig. Professionals die uit de voeten kunnen met de complexe uitdagingen op Zuid omdat zij kritisch, nieuwsgierig en maatschappelijk bewust zijn. In samenwerking met partners op Zuid en opleidingen van Hogeschool Rotterdam, biedt EMI een leeromgeving die studenten en docenten uitdaagt hun professionele kwaliteiten en ontwikkeling te verbinden aan complexe uitdagingen op Zuid.Wat is de General Assembly?
De ‘General Assembly’ (GA) is de landelijk event voor en door het landelijke netwerk van Centres of expertise, Centra voor innovatief vakmanschap en publiek-private samenwerkingen vanuit het Regionaal investeringsfonds. Het tweedaagse congres staat in het teken van kennisontwikkeling en -deling tussen alle betrokkenen die het beroepsonderwijs van morgen vormgeven. Projectleiders, docenten, ondernemers, ambtenaren en studenten: iedereen is welkom om het dialoog aan te gaan om arbeidsmarkt en onderwijs dichter bij elkaar te brengen. 

 voor aanmelden en meer informatie: www.generalassembly.nl

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems