EN | NL

Conferentie studentenzorg, ondersteuning en begeleiding

15/11/2016

Studenten die wat meer ondersteuning  nodig hebben tijdens hun opleiding, kunnen bij het Albeda College rekenen op goede  studentenzorg en begeleiding.  Door een goede samenwerking binnen de zorgstructuur  helpen zij studenten hun opleiding succesvol af te ronden en hun plek in de maatschappij te vinden.

Op 15 november 2016 organiseren de zorgcoördinatoren een conferentie. Doel van de bijeenkomst is kennis te delen, te informeren, ideeën uit te wisselen en innovaties te lanceren, waarbij de nadruk ligt op de praktische uitvoering ervan. Er is een breed aanbod van workshops en veel gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. In parallelle workshoprondes komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: de klas als werkplaats, gedragsproblemen, autisme, de training Rots & Water, geweldloos verzet, autonome motivatie van studenten, schulden en schuldsanering en nog veel meer. De conferentie wordt georganiseerd voor iedereen die zich betrokken voelt bij het ondersteunen en begeleiden van studenten. 

Nieuw in 010 is aanwezig in de centrale hal met een infromatie stand voor een Meet & Greet!

De conferentie vindt plaats op dinsdag 15 november 2016 van 15.00  tot 18.00 uur op de locatie Rosestraat en wordt geopend door Ron Kooren, voorzitter van het College van Bestuur. 

 

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

Je kunt nooit minder leren