Na het uitvoeren van de Wandel-Date hebben er verschillende positieve ontwikkelingen plaatsgevonden voor Mama’s Garden. Zo zijn er nieuwe samenwerkingen ontstaan, hebben zij online een groter bereik gerealiseerd en zullen er intern social media trainingen gegeven worden voor de stagiaires. De stagiaires maken kennis met een nieuw onderdeel en zullen Mama’s Garden verder helpen met groeien.

Ik vond het heel leuk en leerzaam om af te studeren bij Mama’s Garden. Ze hebben een geweldig team en ik ben blij dat ik met hen heb mogen samenwerken. Dit is een mooie ervaring die ik altijd mee zal nemen. Ik zal alles wat ik heb geleerd meenemen in mijn toekomstige marketingbaan! 🙂

Emanuela Kule (Afstudeerder Mama’s Garden)

Ik ben Emanuela (23) en ik studeer Commerciële Economie: Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Voor mijn laatste jaar heb ik besloten om af te studeren bij Mama’s Garden. Ik ben zelf moeder van een tweejarige dochter en het leek me heel leuk en interessant om hier dan ook mijn afstudeerproject over te doen. Tijdens mijn afstuderen heb ik veel geleerd over moeders, studenten, organisaties en Mama’s Garden zelf. In deze periode heb ik veel kennis in de praktijk kunnen brengen en mezelf weten te ontwikkelen op vlakken waar ik niet zo sterk was.

Voor Mama’s Garden heb ik onderzoek gedaan naar hoe zij het bereik zowel online als offline kan vergroten. Na veel onderzoeken en veel gesprekken met moeders heb ik uiteindelijk een nieuw concept bedacht voor Mama’s Garden. Het concept is een Wandel-Date voor moeders. De Wandel-Date was een succes en veel moeders waren er enthousiast over!

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recente verhalen van Mama’s Garden

Hier vind je onze meest recente verhalen.

Mildred Monpellier (onderzoeker Lectoraat Verloskunde & Geboortezorg)

Verpleegkundige en medisch antropoloog Mildred Monpellier is docent aan de opleiding Verpleegkunde. Sinds maart 2020 doet ze daarnaast vanuit het Lectoraat Verloskunde & Geboortezorg, dat deel uitmaakt van het kenniscentrum Zorginnovatie, onderzoek bij het EMI-programma Mama’s Garden. 

Elseligia Livramento Monteiro (student Social Work)

Social work student Elseligia Livramento Monteiro heeft stage gelopen bij Mama's Garden en organiseerde hier onderander bijenkomsten.