Diverse studenten brengen Rondje Stadionpark tot leven

Opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO)

Tweedejaarsstudenten van IPO onder begeleiding van Titus Wybinga zijn bezig met het ontwerpen van een object dat uitnodigt tot bewegen. Hiervoor hebben zij een ontwerpsessie gehad met Lieven Poutsma van Observatorium.

Zie hiernaast een foto van de ontwerpsessie en na de presentaties.

Bekijk de website!

Opleiding SportMarketing & Management (SMM)

Een vijftal studenten van deze opleiding hebben out of the box mogelijkheden bedacht voor gezinnen.

”Wij zijn vijf derdejaarsstudenten van de opleiding Sportmarketing en management aan de Hogeschool Rotterdam. Wij hebben een project toegewezen gekregen van de opdrachtgevers Buitenplaats Brienenoord en EMI Vitaal op Zuid. Ons doel is het in beweging brengen van gezinnen uit de wijken Feijenoord en IJsselmonde bij het rondje Stadionpark met behulp van sport en spelvormen. Wij nemen jullie op onze site mee in ons gehele proces, van onderzoek tot uitwerking. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op hier voor meer informatie of bekijk de film hiernaast!” – Matthijs, Tim, Nykle, Darryl en Samar.

Minor City Branding

“Dankzij de kritische blik van experts heb ik geleerd gericht te kijken naar hetgeen dat bewoners nodig hebben in hun leefgebied en in samenwerking met hen iets te ontwikkelen” – Ashley van Eijk, student minor City Branding

Deze studenten mochten dit keer hun ideeën niet alleen aan de opdrachtgevers, maar aan Gemeente Rotterdam presenteren!

Lees meer over de minor City Branding >

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

De Gezonde Wijk

Start Impactmeting Do it!

Studenten MOS onderzoeken hoe sociale ondernemers op Rotterdam-Zuid hun waardepropositie kunnen vermarkten. Concrete plannen worden in mei 2021 gepresenteerd.

Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.