EMI verwelkomt René Bouwmeester als directeur

Per 1 mei is René Bouwmeester gestart als interim directeur bij EMI. René is econoom en woont in het centrum van Rotterdam met Carlie. Hij is vader van Bart en Fien. René heeft lang een eigen marketing-communicatiebureau gehad en is twee jaar geleden teruggekeerd naar zijn passie Strategie. Dit combineert hij met een aantal maatschappelijke nevenfuncties in Rotterdam.

Het meest recent als jurylid van CityLab010 en zo is de connectie met Hogeschool Rotterdam tot stand gekomen. Wat René aanspreekt is dat EMI actief is op het snijvlak van talent, maatschappij en vernieuwing en een heel eigen toegevoegde waarde heeft voor zowel de hogeschool als Zuid. Daar zet René zich graag voor in!

De mix van onderwijs, onderzoek en praktijk in de actuele context van Zuid vind ik super interessant!

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

De Gezonde Wijk

Start Impactmeting Do it!

Studenten MOS onderzoeken hoe sociale ondernemers op Rotterdam-Zuid hun waardepropositie kunnen vermarkten. Concrete plannen worden in mei 2021 gepresenteerd.

Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.