Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring 

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.

”Zo veel mogelijk leerlingen – juist in deze uitdagende tijd – een extra steuntje in de rug en studenten een leerzame praktijkervaring bieden.” 

Er zijn in overleg diverse online trajecten en variaties op de uitvoering van het programma ontworpen. Hiermee kunnen we toch zo veel mogelijk leerlingen – juist in deze uitdagende tijd – een extra steuntje in de rug en studenten een leerzame praktijkervaring bieden. Door de ervaring en geleerde lessen die hiermee zijn opgedaan, blijven deze vormen ook de komende jaren een waardevolle aanvulling op ons programma.

Geïnteresseerd wat Mentoren op Zuid voor de leerlingen van uw school of voor de studenten van uw opleiding kan betekenen? Neem contact op met het programmateam.

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.

Maak een positief verschil!

Optekenen van verhalen – storytelling – als een systematische manier om data te verzamelen en gebruiken. Dat is het onderwerp van afstudeerder Tim Verhoeven.

Leeravontuur Resilience

Bij Urban Innovation zijn twee minoren afgerond, waarbij vanuit Wijkstudio Hillevliet is samengewerkt met studenten en docenten van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO).

Breng het Rondje Stadionpark tot leven!

Hoe brand je een 'groene' wandeling van 4,5 km die langs de highlights van Zuid loopt (o.a. De Kuip en Eiland van Brienenoord)? Laat dat maar aan de studenten van de minor City Branding over!

Promotie Gezonde Leefstijl op Zuid

Maatschappelijke campagnes waarbij een gezonde leefstijl en tegelijkertijd de nieuwe praktijk van Care XL wordt gepromoot bij bewoners van Katendrecht.

Realisatie platform LymbiQ: Gezondheid in de Afrikaanderwijk

Studenten minor Get Connected bedachten campagnes om de gezondheid in de Afrikaanderwijk.

Samen bedenken, maken en beleven

In deze roerige tijden is bewegen naar een gezonde leefstijl belangrijk en zelfs het nieuwe hip! Aan dit thema wordt i.s.m. verschillende partners gewerkt vanuit Vitaal op Zuid.