EN | NL

IFM Afstudeeropdracht

Ondernemende afstudeerder gezocht voor een innovatief project over sociale verdienmodellen.

Maak jij het verschil?

Wat we zoeken

We zoeken een enthousiaste en maatschappelijk betrokken afstudeerder die onderzoek gaat doen naar verdienmodellen en vormen van financiering die aansluiten op de behoefte van sociaal ondernemers en helpen om de transitie naar sociale verdienmodellen in beweging te zetten. 

Wat houdt het in

Bij sociaal ondernemen staat het bedenken van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen centraal. Sociaal ondernemers gaan op zoek naar “out of the box” samenwerkingen en verbindingen. Financiering van sociaal ondernemingen is een grote uitdaging waar veel sociaal ondernemers mee worstelen.

Binnen het programma Sociaal Ondernemerschap van het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) richten we ons op het vinden van oplossingen om onbenutte talenten van bewoners te ontdekken en te ontwikkelen. We werken daarbij samen met partners, studenten en sociaal ondernemers. We zoeken samenwerking met partners om inzicht te krijgen in de kansen en belemmeringen van sociale verdienmodellen voor sociaal ondernemers die zich bezighouden met talentontwikkeling. Daarnaast verspreiden we kennis en bieden we ondersteuning aan sociaal ondernemers door hen te verbinden aan netwerkpartners en studenten en docenten.

Wat kun je verwachten

Bij EMI krijg je veel vrijheid om je afstudeeropdracht zelf vorm te geven en in te richten. Er staan professionals klaar die je inhoudelijk begeleiden en je krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk op Rotterdam Zuid. Zin in een afstudeeropdracht die er toe doet en waarbij je direct de praktijk in kunt? Heb je interesse of vragen stuur dan een mail naar: g.j.j.maas@hr.nl.

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI is inventief