EN | NL

Stage Communicatie EMI

EMI zoekt een maatschappelijk betrokken stagiair(e) Communicatie voor zeer uiteenlopende communicatiewerkzaamheden. Binnen de programma’s van EMI werken docenten vanuit diverse instituten met studenten aan complexe, maatschappelijke vraagstukken in Rotterdam-Zuid op het terrein van wonen, werk, onderwijs, zorg, gezondheid en kunst en cultuur. Het communicatieteam ondersteunt deze programma’s en de programmamanagers met (strategische) marketing- en on/offline communicatieactiviteiten en evenementen. Binnen deze stage maak je kennis met alle kanten van het communicatievak.

De functie

Als stagiair ben je betrokken bij alles wat EMI doet aan communicatie-uitingen: zowel website, social media, brochures, flyers als presentaties, afstudeerevenementen en give aways. Je draagt actief bij aan alle lopende werkzaamheden en er is ruimte voor de uitvoering van een eigen project of product.

Profiel

Wij zoeken iemand die:

  •          Leergierig is
  •          Vlotte teksten kan schrijven
  •          Een actieve houding heeft en proactief is
  •          Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  •          Flexibel en creatief is
  •          Sterke communicatieve vaardigheden heeft

Het werken met grafische ontwerpprogramma’s als Adobe (Illustrator, Photoshop of InDesign) is een pré.

Bij EMI krijg je veel vrijheid om je stage zelf vorm te geven en in te richten. Er staan professionals klaar die je inhoudelijk begeleiden en je krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk op Rotterdam-Zuid. Zin in een stage die er toe doet en waarbij je direct de praktijk in kunt? Neem zeker contact via emiopzuid@hr.nl.

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

May you live in interesting times