EN | NL

"Onder de hoede van EMI werken onze studenten aan uiteenlopende opdrachten op Zuid." 
Docent Leisure Management

De meerwaarde van samenwerken met EMI

EMI werkt samen met docenten, studenten, partners uit de praktijk en onderzoek aan ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken op Rotterdam Zuid. Als docent neem je een prominente plek in binnen de Communities of Practice. Jouw kennis en kunde zijn belangrijke schakels in het vormgeven van contextrijk onderwijs gebaseerd op uitdagende “wicked problems”. 

 

"EMI helpt ons bij het vinden van lastige vraagstukken op Zuid en brengt onze studenten in contact met de juiste partijen."Docent Pedagogiek

EMI ontzorgt
Samenwerken met EMI betekent dat jij je samen met je studenten en collega-docenten kunt richten op de uitvoering. EMI draagt zorg voor het projectmanagement en de administratie. Bovendien kun je gebruik maken van ons grote en relevante netwerk, zowel binnen als buiten de hogeschool, waardoor ook jij midden in de praktijk staat. Dit betekent een krachtenbundeling die zorgt voor de grootste impact. 

Enthousiast geworden? In ons Portfolio vind je een greep uit onze afgeronde vraagstukken en er staan vraagstukken die een vervolg kunnen hebben. Denk je dat jouw opleiding aansluit op een programma of project of heb je zelf een idee? Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek.

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI heeft een netwerk van knappe koppen