EN | NL

Ferhat Dogan

Student Bouwkunde

 

"Ik zie mezelf nu zelfs wel in Rotterdam Zuid wonen."

"Ik ben bij EMI terecht gekomen door de vraagstelling die ik had geformuleerd tijdens mijn afstuderen om goedkope studenthuisvesting te realiseren. Ik heb contact opgenomen met EMI nadat ik zag dat zij veel deden op Rotterdam Zuid. Wij waren ook bezig om ons project te ontwikkelen voor Zuid en het werk dat EMI deed was erg inspirerend voor ons. Het leek een nobele zaak, aangezien er vanuit de maatschappij een beetje neer wordt gekeken op Zuid.

De samenwerking tussen ons en EMI ging erg goed. Wij hebben erg mogen profiteren van de adviezen en experts en konden flexibel wekelijks afspraken maken. Dit was tevens de meerwaarde van EMI voor ons. Alle deuren gingen voor ons open en wij konden dit onderzoek zo goed mogelijk uitvoeren.

Tijdens de opnames van het filmpje voor het project De Cubust gebeurde er iets wat Zuid echt typeert en wat een leuke herinnering op heeft geleverd: we deden een shot met een oma die haar hele leven al op Zuid woont. De manier waarop ze dat beschreef was zo hartverwarmend. Iedereen kreeg er een glimlach van. Zulke momenten geven mij nog meer positieve energie om mijn werk op Zuid voort te zetten.

De diversiteit op Zuid heb ik als inspirerend ervaren. Die uit zich niet alleen in de cultuur, maar ook in de leefstijl. Er is ruimte en plek voor alle soorten mensen. Ik zie dat heel veel ambitieuze mensen in en aan Rotteram Zuid werken. Nu ben ik ook onderdeel van dat clubje. Ik wil er nu zelfs in wonen."

Laat je inspireren door alle verhalen.

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel