Wat ga je doen?
Ontdek wat jouw creatieve, professionele én maatschappelijke inbreng en visie zijn op het gebied van online content creatie en ontwikkelingen in het socialmedialandschap; in- en externe communicatie; analyseren van statistieken; evenementen etc. Dan stomen wij jou klaar voor een mooie toekomst in de communicatie.

Ben jij afgestudeerd op het gebied communicatie/cross mediaal en ben je op zoek naar een startersfunctie waar je veel kunt leren? Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam zoekt per direct een Junior communicatiemedewerker (0,8 fte). We bieden je een takenpakket dat je de fijne kneepjes van het communicatievak leert in een inspirerende, maatschappelijke omgeving binnen Hogeschool Rotterdam. Je start in eerste instantie met uitvoerende taken met directe begeleiding van en de manager marketing en innovatie en samen met je collega’s van het communicatieteam.

Over EMI
Bezoek onze website www.emiopzuid.nl en de socials en vorm hierover je mening, daar zijn we heel nieuwsgierig naar. Wij gaan hier graag over in gesprek tijdens onze kennismaking.

Volledige vacaturetekst is te zien via onze Hogeschool Rotterdam website via de link Junior Communicatiemedewerker (0,8 fte) – Hogeschool Rotterdam

Interesse voor deze functie?
Neem per e-mail of telefonisch contact op met Sezgin Yilgin (Marketing en Innovatiemanager). E-mail is s.yilgin@hr.nl en mobiel 06-4327 9885.

Junior communicatiemedewerker (0,8 fte)

Zet jij je eerste carrièrestappen in een allround communicatie-omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Start direct na je opleiding als junior communicatiemedewerker (0,8 fte) in het communicatieteam van Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie (EMI) van Hogeschool Rotterdam.