Breng het rondje stadionpark tot leven!

Rondje Stadionpark. Wat houdt het rondje precies in? Er is een aantrekkelijke, groene route van 4,5 kilometer uitgezet langs De Kuip, de Veranda, Sportdorp, Zomerland, Park de Twee Heuvels en het Eiland van Brienenoord. Het rondje is nog niet helemaal af en er moet een brandingsplan komen.

De presentaties en plannen zien er echt gedegen uit. Uitvoeren maar! – Louise Kuijpers, communicatieadviseur Stadionpark, Gemeente Rotterdam

Dat was de opdracht voor de studenten van de Minor City Branding. Breng het Rondje Stadionpark tot leven! En dat deden alle 20 studenten. Zie in het filmpje hieronder de briefing voor de studenten.

”Echt gaaf dat jullie het zo laagdrempelig hebben gemaakt, het nodigt uit en verleidt ze te gaan kijken.”

– Johanneke de Lint, Feyenoord City

Na de tussenpresentaties begin 2021 reageerde Gemeente Rotterdam, Feyenoord City en Buitenplaats Brienenoord al enthousiast en tevreden over de input van de studenten uit allerlei verschillende studierichtingen die in samenspraak met bewoners en belanghebbende uit de buurt de meest creatieve ideeën bedachten. Ook bij de eindpresentaties werden de opdrachtgevers opnieuw verrast door nieuwe manieren van presenteren via bijvoorbeeld Instagram @projectrondjestadionpark en werden meegenomen in het zelf maken van papier! Hier word je nieuwsgierig van toch? Lees/bekijk de plannen hieronder.

Groep A

Groep B

Groep C

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recente publicaties

Hier vind je onze meest recente publicaties.

Minor Beyond Borders

Minor City Branding

Realisatie platform LymbiQ: Gezondheid in de Afrikaanderwijk

Studenten minor Get Connected bedachten campagnes om de gezondheid in de Afrikaanderwijk.