Mommies in Class

Hebben jullie al gekeken naar de prachtige serie van de NPO, Mommies in Class? Hierin staat een van de jonge moedersklassen van het Startcollege Zadkine centraal en hun geweldige mentor Esther.

Vanaf 4 mei zijn deze tien jonge moeders uit de jonge moedersklas van het Zadkine Startcollege te volgen in de serie Mommies in Class! Elke dinsdag om 22.15 uur op KRO-NCRV op NPO3. Mama’s Garden werkt al sinds het begin samen met docent Esther Sjerp – de Vries van de jonge moedersklas.

Su, is een van de hoofdrolspelers in de serie én stagiaire bij Mama’s Garden.

Deze week (dinsdag 25 mei) zie je hoe Su haar proeve der bekwaamheid aflegt ter afsluiting van haar stage bij Mama’s Garden. Zij wordt bijgestaan door onze 2ejaars Social Work stagiaires!

“Want ik wil mijn kinderen een goed leven geven; een beter leven dan dat ik zelf heb gehad” – Su, jonge moeder in de serie en stagiaire bij Mama’s Garden

Bron foto: KRO-NCRV

Su stond zelf als baby al onder toezicht van jeugdzorg. Haar moeder zat vaak in de gevangenis en liet haar gezin in de steek. Su groeit op als rebelse tiener en komt in diverse instellingen terecht, ook in de gevangenis. Als ze uiteindelijk op haar zeventiende zwanger wordt, hoopt ze dat dit haar leven op het juiste spoor brengt. Dit blijkt veel moeilijker dan verwacht. Maar Su heeft werkt hard aan zichzelf om te bewijzen dat ze wél een goede moeder kan zijn voor haar inmiddels drie kinderen, en is supergemotiveerd om haar diploma te halen. “Want ik wil mijn kinderen een goed leven geven; een beter leven dan dat ik zelf heb gehad”. (Bron: website KRO-NCRV)

Bekijk alle afleveringen >>>

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Gezondheidsfestival

Studenttutoren

Trage Ruimte 2022

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.