Dave de Held nieuwe directeur EMI

Per 1 juli 2021 start Dave de Held als nieuwe directeur van EMI. Dave is een ervaren directeur – voornamelijk in de profit sector – en daarnaast zeer actief in allerlei besturen van maatschappelijke organisaties. Zijn laatste positie is bij Rabobank Rotterdam, waar hij als Rayondirecteur Rotterdam-Zuid, Schiedam, Vlaardingen en Delfshaven verantwoordelijk is voor duurzaamheidsprojecten, innovatie, digitalisering en het maatschappelijk jaarplan. Vanuit deze rol is hij ook betrokken bij projecten met de Hogeschool, waaronder het programma Mentoren op Zuid van EMI en bij het Nationaal Programma Rotterdam Zuid.

Met deze benoeming eindigt per 21 juni het interim directeurschap van René Bouwmeester. Wij danken René voor alle inspanningen en de fijne samenwerking en wensen René veel succes in de toekomst.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Special Issue – Sustainability

Sustainable Cities and Regions The Environment in the Lead:…

EMI-Hogeschool Rotterdam viert 10-jarig jubileum

Enkele visionairs binnen Hogeschool Rotterdam en de Gemeente…
Hef in Eigen Hand

Hef in Eigen Hand: Samen Bouwen aan een Betere Toekomst

Welkom bij de Impact Incubator ‘Hef in Eigen Hand’, waar onderwijs ontmoet, leert en groeit met de gemeenschap. Dit is waar theorie en praktijk samenkomen om een betere stad te bouwen en een spannende nieuwe manier van leren tot leven te brengen. Dit is leren dat écht impact maakt!

KAAItrots

Maak kennis met KAAItrots! We kijken graag…

Samenscholing op Coole Pleinen

Samen-scholing op coole pleinen Op 1 juni veranderde het…

Boksworkshop

Een avond vol kracht en verbinding: Boksworkshop van Daddy's…

Stadmakers De Kaai

Samen bouwen aan de toekomst van De Kaai:…

Vaderschap 2.0: Van zonder vader naar superpapa in de stadsdynamiek

Ontdek hoe jonge vaders in grootstedelijke contexten hun rol met vertrouwen en succes kunnen vervullen, ondanks het opgroeien zonder vaderfiguur. Leer over het belang van vaderbetrokkenheid, communicatie, ondersteuningsnetwerken en zelfzorg.

LivingLab: Fitter met Feyenoord

/*! elementor - v3.12.1 - 02-04-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading…

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.