EN | NL

Highlights 15 16

08/07/2016

AL doende leren

Het derde jaar van het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie is alweer bijna achter de rug. We hebben met veel enthousiasme en energie verder gewerkt aan de vier thema’s wonen, werken, zorg-welzijn en onderwijs. We hebben van afgelopen studiejaar weer een hoogtepuntenverslag gemaakt met een update van onze programma's en een tijdlijn met een overzicht van de verschillende momenten waarop EMI zich presenteerde en kennis over de programma's deelde.

Met een positief kritische opstelling van overheid, bedrijven, (sociale) ondernemers en burgers kwamen studenten, geïnspireerd door goed onderzoek van de kenniscentra en met stevige begeleiding van docenten, met hele creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. 

Ik hoop dat wij u allen na de zomer weer zullen ontmoeten om met ons op alle mogelijke manieren verder te bouwen aan Rotterdam Zuid, dé plek voor grootstedelijke en maatschappelijke vernieuwing.

Veel leesplezier en (alvast) een fijne vakantie gewenst.

Hartelijke groet,

Carolien Dieleman
directeur Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

 

 


 

U kunt rechts bovenaan deze pagina op de afbeelding klikken om het verslag online te lezen.

Half augustus ontvangen realties van EMI het verslag per post. Staat u niet op onze verzendlijst maar wilt u het hoogtepuntverslag wel graag per post ontvangen, stuurt u dan een mail naar: EMIopzuid@hr.nl

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI heeft een netwerk van knappe koppen