EN | NL

Zuid Inspireert 2017

15/12/2016

Studenten werken aan complexe vraagstukken samen met docenten en partners op Rotterdam Zuid. Op 26 januari organiseert EMI voor de derde maal Zuid Inspireert. Studenten van meer dan 25 verschillende opleidingen zetten deze middag met de presentatie van hun werk Rotterdam Zuid in de spotlights. U bent van harte welkom!


In de eerste twee kwartalen van dit studiejaar (van september tot februari) werken rond de 500 hogeschoolstudenten vanuit meer dan 25 opleidingen aan diverse vraagstukken en opdrachten op Zuid. Op een informatieve, innovatieve en interactieve manier presenteren de studenten op 26 januari hun resultaten. Zij worden daarbij ondersteund door studenten van de minor Event Management die de organisatie van Zuid Inspireert voor hun rekening nemen.

Zuid Inspireert
tijd: 13.00 - 17.30 uur
locatie: Nieuwe Luxor Theater

Voor docenten de gelegenheid verbindingen te maken tussen het eigen vakgebied en dat van anderen rondom vraagstukken op het terrein van gebiedsgebonden maatschappelijke innovatie. Voor studenten een unieke mogelijkheid om het werk van andere groepen te zien én om hun bevindingen te presenteren aan een breed en gevarieerd publiek; organisaties op Zuid en aan docenten en andere medewerkers van de Hogeschool Rotterdam.

Kortom, voor alle bezoekers een inspirerende én informatieve middag over een dynamisch deel van Rotterdam.

aanmelden


We hopen u te begroeten bij ‘Zuid Inspireert’ op donderdag 26 januari.

Met vriendelijke groet,
het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel