EN | NL

EMIzine #5

21/03/2017

zuid inspireert

"Dat de hogeschool en EMI dit organiseren is heel erg goed voor studenten. Wie ben ik en waar sta ik voor. "


Voor het derde achtereenvolgende jaar hebben hogeschoolstudenten hun onderzoeken naar complexe maatschappelijke vraagstukken op Rotterdam Zuid gepresenteerd. 

Op 26 januari organiseerde EMI, Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie, weer een ‘Zuid Inspireert’. Bijna 200 studenten vanuit meer dan 30 opleidingen van Hogeschool Rotterdam presenteerden de resultaten van de onderzoeken, projecten en stages die zij in het eerste deel dit studiejaar uitvoerden onder begeleiding van betrokken docenten en praktijkpartners op Rotterdam Zuid. In het Nieuwe Luxor Theater presenteerden de studenten zich op verschillende én verrassende plekken. We kijken met veel plezier en ook met gepaste trots terug en attenderen u graag op het verslag van deze dynamische, informatieve middag.


k
lik op de afbeelding om te lezen

Of kijk het filmverslag van deze dag:

"Het beeld dat ik had van Rotterdam Zuid is vandaag positief veranderd. Vooral de beleving van de studenten en projectend dragen hier aan bij!"

 

Wij zijn, in samenwerking met het Centre of expertise RDM, bezig met de voorbereidingen voor de presentatiemiddag aan het eind van dit studiejaar waarin studenten rondom het thema Resilience Rotterdam hun resultaten van hun projecten, stages en afstudeer-onderzoeken presenteren. Binnenkort meer informatie.
 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems