EN | NL

Wethouder Kasmi reikt Doro Siepelprijs uit aan NIFFO

18/09/2018

Tijdens de opening van het culturele seizoen reikte wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme) de Doro Siepelprijs uit. NIFFO Galerie/Recycle Studio in de persoon van Zoë Cochia ontvangt de Doro Siepelprijs 2018 wegens haar inspanningen voor het aantrekken van nieuw publiek voor culturele activiteiten.

De jury: “NIFFO heeft zich ontwikkeld tot een centraal ontmoetingspunt in de wijk. Zoë Cochia wordt door de jury gezien als de moeder van de Afrikaanderwijk, een ‘one (wo-)man army’ in het bij elkaar brengen van kunst, talent en wijkbewoners. Haar doel is het verder helpen van de mensen uit de wijk, mensen met elkaar te verbinden en samenwerkingen te realiseren tussen diverse soorten kunstenaars en disciplines. Elkaar ontmoeten, samen eten en verbeteren van de cohesie in de wijk zijn kernbegrippen maar kunst staat daarbij altijd centraal.”

NIFFO sluit daarbij aan bij de missie van EMI en is een gewaardeerde relatie. EMI bezoekt NIFFO met groepen studenten, collega’s en partners. We gunnen NIFFO het bedrag gekoppeld de Doro Siepelprijs van harte en vertrouwen erop dat in de toekomst nog meer mensen de weg naar NIFFO zullen weten te vinden.

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI denkt actief mee