EN | NL

Voor een dag stagiair bij EMI

22/11/2019

Deze week zijn er twee dagen 2ejaars communicatiestudenten van Hogeschool Rotterdam op bezoek geweest voor een eendaagse oriëntatiestage bij EMI. Het doel van de studenten: achterhalen wat zij zoeken in een stageplek. Bij EMI zagen ze de mogelijkheden en kregen ze inzicht in de werkzaamheden van een stagiair.

Samen met stagiair Joey keken ze naar de online middelen, brainstormden ze over het vergroten van de zichtbaarheid van EMI en ze gingen op pad. 's Ochtends kregen de studenten een rondleiding over de afdelingen van EMI. Waarbij er extra aandacht werd besteed aan Mentoren op Zuid, waar ook plek is voor een communicatiestagiair. De studenten
waren daarna zelf aan zet om een creatieve oplossing te bedenken op de vraag: Hoe kan EMI haar bekendheid vergroten onder studenten in Rotterdam? Zo verzon een van de studenten een ballonnenactie ter promotie van EMI. De ideeën uit deze brainstorm zijn input voor Joey’s stageonderzoek. 

''De vrijheid die je bij EMI krijgt als stagiair spreekt mij aan.''
Communicatiestudent

Beide dagen werden afgesloten in de Afrikaanderwijk waar de studenten langs zijn geweest op een aantal bijzondere plekken en bij partners van EMI in de wijk. Deze middag hebben de studenten vastgelegd en is terug te vinden op Instagram onder de highlight EMI on tour.

Wil je zelf een dag met ons meelopen of heb je interesse in een stage? Stuur een mail naar emiopzuid@hr.nl.

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel