EN | NL

De nieuwe website van Mama's Garden is live!

05/12/2019

''Kan ik ergens alle informatie over samenwerken met Mama’s Garden vinden?'' Op deze vraag geeft de nieuwe website www.mamasgarden010.nl - die vanaf nu live is - een antwoord. Het doel was om een centrale plek te ontwikkelen waar alle informatie over samenwerken met Mama’s Garden te vinden is. Het is een overzichtelijke website geworden waar je niet alleen als student, moeder of vrijwilliger terecht kunt, maar vooral ook als professional.

''Door een logische opbouw zijn bestanden, zoals factsheets, publicaties of de werkpakketten gemakkelijk te vinden.'' 
Wietske Willemse, Programmaleider

On- en offline ontmoetingsplaats
Mama’s Garden is niet langer een offline ontmoetingsplaats voor moeders op Rotterdam-Zuid. Naast de succesvolle Facebookpagina en besloten Facebookgroep is het programma ook gestart met Instagram. Via social media staan de moeders direct in contact met Mama’s Garden. De website dient als aanvulling op de social media pagina’s. Naast de sprekende beelden, omschrijven ook de quotes de sfeer van Mama’s Garden.
 
Samenwerken
Mama’s Garden groeit en werkt graag samen! Dat betekent meer locaties, meer bijeenkomsten en een groter netwerk. Op professionals en partners lag dan ook vooral de focus bij het ontwikkelen van de website. Om kennis te delen met deze doelgroep zijn er werkpakketten samengesteld. Daarmee kunnen zij in samenwerking met een hogeschool in hun eigen stad eenvoudig zelf Mama’s Garden bijeenkomsten organiseren. 
 
Mogelijk gemaakt
De website is mogelijk gemaakt door de middelen uit de Kiem Creative subsidie van SIA Raak (in partnerschap met U Create en het Lectoraat Verloskunde en Geboortezorg) en gemaakt door oud CMD student en trainee van Mama’s Garden, Samira el Moubtahij.

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems