EN | NL

We maken meters!

08/07/2015

Met genoegen presenteren wij Highlights Rotterdam Zuid 2014-2015. Een verslag van ons programma uitgevoerd in Rotterdam Zuid in samenspraak met stakeholders en partners van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid.

Afgelopen studiejaar werkten meer dan 1200 studenten in 16 programma's, begeleid door docenten en partners op Zuid. In vogelvlucht is te lezen waar zij zich mee bezig gehouden hebben. Dankzij de enthousiaste inzet, kennis en betrokkenheid van partners in onder andere het onderwijs, bedrijven, woningbouwcorporaties, gemeentelijke diensten, gezondheidszorg, social entreprises, kunst- en ontwerpsector hebben onze studenten veel geleerd over de vraagstukken van Zuid. Wij hopen dat zij ook de partners en bovenal de bewoners van Zuid iets gebracht hebben waar we volgend jaar weer op voort kunnen bouwen.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende jaar. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe en kijken uit naar nieuwe ontmoetingen.

numbers

In highlights Rotterdam Zuid blikken we terug op een productief en boeiend jaar. Met dank aan de vele super-studenten, super-docenten, super-partners in een super-divers Rotterdam Zuid.

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel