EN | NL

HR student Bas Klein wint de BOOM-prijs 2015

29/09/2015

Bas Klein, vierdejaars student van de Lerarenopleiding Maatschappijleer van Hogeschool Rotterdam nam op dinsdag 29 september de BOOM-prijs 2015 in ontvangst. Bas ontving de prijs uit handen van Tom Wils, projectleider van het honoursprogramma bij het Instituut voor Lerarenopleidingen. 

“Bas Klein is een echte ambassadeur voor het onderwijs”
-Margriet Clement, hogeschooldocent IvL en programmamedewerker EMI-

De BOOM-prijs is een initiatief van het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL). Bas ontvangt de BOOM-prijs vanwege zijn bijzondere verdienste en inzet binnen de lerarenopleidingen (LERO); als enthousiast lid van het leerlingenpanel en als honours student actief bij de promotie van het honoursprogramma binnen de opleidingen van IvL. 

Daarnaast is Bas zeer betrokken bij Rotterdam Zuid, een gebied waar Hogeschool Rotterdam zich sterk voor maakt. Twee jaar geleden was hij een van de eerste studentmentoren bij het programma Mentoren op Zuid van het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie. Bas noemt het winnen van de Nationale Onderwijsprijs door RVC De Hef voor het mentorprogramma een van de hoogtepunten tijdens zijn opleiding. In zijn vierde en laatste jaar heeft Bas gekozen om de Minor+ Meedoen op Zuid te volgen.

Bas ontving samen met de onderscheiding, een cheque van € 500, De Gouden Boom en hij is als winnaar 2015 opgenomen in de eregalerij van BOOM-prijswinnaars van het Instituut voor Lerarenopleidingen.

‘Ik voel me zeer vereerd! Ik kijk met een goed gevoel terug op de afgelopen drie jaar, ik ben erg gegroeid.’ - Bas Klein –

De BOOM-prijs is in 2002 in het leven geroepen door twee docenten van het Instituut van lerarenopleidingen (IvL) van Hogeschool Rotterdam en is bedoeld voor studenten die zich op een bijzondere manier onderscheiden. De naam van de BOOM-prijs staat voor de symboliek van groei en ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI ziet het geheel