EN | NL

Geslaagde start van Mama's Garden

12/02/2016

Op donderdag 11 februari opende Mama’s Garden voor het eerst haar tuindeuren op de Mijnsherenlaan 16.

Rond 12 uur startte de eerste editie van Mama’s Garden, een pop out Garden voor mama en kind. Deze editie vond plaats in en rondom de EMI Werkplaats, waar mama’s en kinderen konden knutselen, praten en spelen.

Het doel van deze bijeenkomsten is om mama’s op Zuid met elkaar in contact te brengen zodat zij tips kunnen uitwisselen en elkaar kunnen leren kennen. Naast de mama’s, oma’s en kinderen waren ook studenten aanwezig. Deze studenten zijn onder andere als buddy aangesloten bij het programma Nieuw in 010 en waren aanwezig om de (toekomstige) mama's te ondersteunen bij vragen.

Naast het uitwisselen van tips en het beantwoorden van vragen, is er deze middag veel geknutseld. De kinderen zijn in de weer geweest met klei en één van de aanwezige moeders heeft tijdens deze bijeenkomst zelfs een gepersonaliseerd rompertje gemaakt met de naam van haar toekomstige kind. Na een gezellige, inspirerende middag sloot de Garden om 17:00 uur haar deuren.

Mama’s Garden is een maandelijks terugkerend initiatief van studenten van Nieuw in 010. De volgende edities zijn op 3 maart, 31 maart, 21 april, 26 mei en 30 juni.

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI is inventief