Opleiden op locatie! ISO en Feyenoord doen dit al 5 jaar

Ben jij al bekend met alle maatschappelijke projecten van Feyenoord Rotterdam? Patrick Pronk is stagecoördinator/projectleider van Zuid voor Zuid. Hij geeft uitleg over het werk van de maatschappelijke afdeling en het samenwerken met Vitaal op Zuid. Bekijk het interview.

Nog meer weten of contact opnemen? Bezoek de pagina van Vitaal op Zuid.

LeerWerkGemeenschap Social Work-Feyenoord

Docent Irina Nojoredjo van het Instituut voor Sociale Opleidingen (Social Work) vertelt in het filmpje hiernaast meer over de werkwijze van de LWG en hoe docenten samen met praktijkopleiders van Feyenoord op locatie studenten opleiden. Voor meer informatie wat studenten doen binnen deze LWG, klik hier.

Beeldvorming stage bij Feyenoord in de LWG

Binnen het Instituut voor Sociale Opleidingen is er onderzoek gedaan over de beeldvorming van stage bij Feyenoord in de opleiding. Vaak weten studenten niet dat je stage kan lopen bij Feyenoord. Deze groep geeft aan hoe je hierin verandering kan aanbrengen. Zij onderzochten wat voor promotie er nodig is om studenten aan te trekken tot de sociaal maatschappelijke stage bij Feyenoord. De opdrachtgever was stagecoördinator Feyenoord Patrick Pronk en de studenten werden begeleid door docenten Nadiem der Weduwen en Fernando Arguello Noguera.

Klik op de afbeelding hiernaast voor het adviesrapport.  

Recent nieuws van Vitaal op Zuid

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Gezondheidsfestival

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.