Projectplan Innovatiemanagement voor Buitenplaats Brienenoord

Mark Beemsterboer en Bianca Don zijn derdejaars Leisure & Events Management stagiaires bij Buitenplaats Brienenoord en Vitaal op Zuid. Tijdens hun stage bundelen zij alle ideeën uit het vak Innovatiemanagement van de Willem de Kooning Academie in een projectplan. Hierin komt te staan wat er allemaal te ondernemen is samen met bewoners van Zuid op de Buitenplaats. Samen hebben zij een eilandraad opgezet waar al zestien bewoners in zitten.

Het is voor de tweede keer dat derdejaarsstudenten van de opleiding Leisure & Events Management hun ideeën geven over mogelijkheden op Buitenplaats Brienenoord. Docent Claudia van Bleek organiseerde hiervoor opnieuw een Collegetour met Rineke Kraaij, studenten en Vitaal op Zuid.

Bekijk hiernaast de sfeerfoto’s en een greep uit de ideeën die zijn bedacht! Het projectplan van Mark en Bianca volgt in juni.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

De Gezonde Wijk

Start Impactmeting Do it!

Studenten MOS onderzoeken hoe sociale ondernemers op Rotterdam-Zuid hun waardepropositie kunnen vermarkten. Concrete plannen worden in mei 2021 gepresenteerd.

Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.