Projectplan Innovatiemanagement voor Buitenplaats Brienenoord

Mark Beemsterboer en Bianca Don zijn derdejaars Leisure & Events Management stagiaires bij Buitenplaats Brienenoord en Vitaal op Zuid. Tijdens hun stage bundelen zij alle ideeën uit het vak Innovatiemanagement van de Willem de Kooning Academie in een projectplan. Hierin komt te staan wat er allemaal te ondernemen is samen met bewoners van Zuid op de Buitenplaats. Samen hebben zij een eilandraad opgezet waar al zestien bewoners in zitten.

Het is voor de tweede keer dat derdejaarsstudenten van de opleiding Leisure & Events Management hun ideeën geven over mogelijkheden op Buitenplaats Brienenoord. Docent Claudia van Bleek organiseerde hiervoor opnieuw een Collegetour met Rineke Kraaij, studenten en Vitaal op Zuid.

Bekijk hiernaast de sfeerfoto’s en een greep uit de ideeën die zijn bedacht! Het projectplan van Mark en Bianca volgt in juni.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Special Issue – Sustainability

Sustainable Cities and Regions The Environment in the Lead:…

EMI-Hogeschool Rotterdam viert 10-jarig jubileum

Enkele visionairs binnen Hogeschool Rotterdam en de Gemeente…
Hef in Eigen Hand

Hef in Eigen Hand: Samen Bouwen aan een Betere Toekomst

Welkom bij de Impact Incubator ‘Hef in Eigen Hand’, waar onderwijs ontmoet, leert en groeit met de gemeenschap. Dit is waar theorie en praktijk samenkomen om een betere stad te bouwen en een spannende nieuwe manier van leren tot leven te brengen. Dit is leren dat écht impact maakt!

KAAItrots

Maak kennis met KAAItrots! We kijken graag…

Samenscholing op Coole Pleinen

Samen-scholing op coole pleinen Op 1 juni veranderde het…

Boksworkshop

Een avond vol kracht en verbinding: Boksworkshop van Daddy's…

Stadmakers De Kaai

Samen bouwen aan de toekomst van De Kaai:…

Vaderschap 2.0: Van zonder vader naar superpapa in de stadsdynamiek

Ontdek hoe jonge vaders in grootstedelijke contexten hun rol met vertrouwen en succes kunnen vervullen, ondanks het opgroeien zonder vaderfiguur. Leer over het belang van vaderbetrokkenheid, communicatie, ondersteuningsnetwerken en zelfzorg.

LivingLab: Fitter met Feyenoord

/*! elementor - v3.12.1 - 02-04-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading…

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.