Promotie Gezonde Leefstijl op Zuid

Vitaal op Zuid bestaat uit verschillende programmalijnen, waarvan één Gezonde Leefstijl is. Voor deze programmalijn wordt samengewerkt met huisarts Atabey Şenyürek van Care XL. Hij heeft twee praktijken op Rotterdam-Zuid. Een praktijk aan de Pretorialaan op het Afrikaanderplein, maar er opent binnenkort een nieuwe praktijk op Katendrecht: De Groene Kaap.

Als we van alle campagnes een aantal onderdelen samenvoegen, hebben we een hele goede campagne – Atabey Şenyürek, huisarts Care XL

Omdat huisarts Atabey Şenyürek behandelingen plus wil aanbieden en iedereen een gezonde(re) levensstijl gunt, is de vraag gesteld aan studenten van de Associate Degree Crossmediale Communicatie om een maatschappelijke campagne te bedenken waarbij een gezonde leefstijl wordt gepromoot bij bewoners van Katendrecht, waarvan Atabey Şenyürek nieuwe huisartsenpraktijk een onderdeel is. Tijdens de eindpresentaties was de huisarts zeer onder de indruk: ”Als we van alle campagnes een aantal onderdelen samenvoegen, hebben we een hele goede campagne.”

Er zijn vier creatieve en goed onderbouwde campagnes opgeleverd, zoals:

Klik op de namen hierboven voor de campagnefilmpjes!

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recent nieuws

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Extra steuntje én een leerzame praktijkervaring

Door de schoolsluitingen is het soms complex om de verbanden tussen de vaste partnerscholen en opleidingen van Mentoren op Zuid in traditionele live-vorm op school in te zetten.

Maak een positief verschil!

Optekenen van verhalen – storytelling – als een systematische manier om data te verzamelen en gebruiken. Dat is het onderwerp van afstudeerder Tim Verhoeven.

Leeravontuur Resilience

Bij Urban Innovation zijn twee minoren afgerond, waarbij vanuit Wijkstudio Hillevliet is samengewerkt met studenten en docenten van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO).

Breng het Rondje Stadionpark tot leven!

Hoe brand je een 'groene' wandeling van 4,5 km die langs de highlights van Zuid loopt (o.a. De Kuip en Eiland van Brienenoord)? Laat dat maar aan de studenten van de minor City Branding over!

Promotie Gezonde Leefstijl op Zuid

Maatschappelijke campagnes waarbij een gezonde leefstijl en tegelijkertijd de nieuwe praktijk van Care XL wordt gepromoot bij bewoners van Katendrecht.

Realisatie platform LymbiQ: Gezondheid in de Afrikaanderwijk

Studenten minor Get Connected bedachten campagnes om de gezondheid in de Afrikaanderwijk.

Samen bedenken, maken en beleven

In deze roerige tijden is bewegen naar een gezonde leefstijl belangrijk en zelfs het nieuwe hip! Aan dit thema wordt i.s.m. verschillende partners gewerkt vanuit Vitaal op Zuid.