Promotie Gezonde Leefstijl op Zuid

Vitaal op Zuid bestaat uit verschillende programmalijnen, waarvan één Gezonde Leefstijl is. Voor deze programmalijn wordt samengewerkt met huisarts Atabey Şenyürek van Care XL. Hij heeft twee praktijken op Rotterdam-Zuid. Een praktijk aan de Pretorialaan op het Afrikaanderplein, maar er opent binnenkort een nieuwe praktijk op Katendrecht: De Groene Kaap.

Als we van alle campagnes een aantal onderdelen samenvoegen, hebben we een hele goede campagne – Atabey Şenyürek, huisarts Care XL

Omdat huisarts Atabey Şenyürek behandelingen plus wil aanbieden en iedereen een gezonde(re) levensstijl gunt, is de vraag gesteld aan studenten van de Associate Degree Crossmediale Communicatie om een maatschappelijke campagne te bedenken waarbij een gezonde leefstijl wordt gepromoot bij bewoners van Katendrecht, waarvan Atabey Şenyürek nieuwe huisartsenpraktijk een onderdeel is. Tijdens de eindpresentaties was de huisarts zeer onder de indruk: ”Als we van alle campagnes een aantal onderdelen samenvoegen, hebben we een hele goede campagne.”

Er zijn vier creatieve en goed onderbouwde campagnes opgeleverd, zoals:

Klik op de namen hierboven voor de campagnefilmpjes!

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recente publicaties

Hier vind je onze meest recente publicaties.

Minor Beyond Borders

Minor City Branding

Realisatie platform LymbiQ: Gezondheid in de Afrikaanderwijk

Studenten minor Get Connected bedachten campagnes om de gezondheid in de Afrikaanderwijk.