Roffa Moves richt zich op beginners en is daarom een laagdrempelig oplossing voor de doelgroep. Het is een concept wat door middel van basiskennis over sporten, bewegen, voeding, een gezonde geest, de doelgroep stimuleert om gezonder te leven. Het is een stap richting het zelf creëren van een sportieve leefomgeving, zonder hoge kosten en zonder daarbij in een drukke sportschool aanwezig te zijn.

Door gebruik te maken van QR-codes, online sport instructievideo’s en een beweegapp speelt Roffa Moves in op de actualiteit binnen de technologische ontwikkelingen in de sportwereld. De combinatie van deze 3 elementen zorgt ervoor dat de doelgroep in beweging komt.

Wanneer de doelgroep een QR-code scant met hun telefoon, zal er een workoutvideo in beeld verschijnen. Deze zorgt ervoor dat de doelgroep zich gaat bewegen in het Rondje Stadionaprk. In de video legt de sportinstructeur uit welke oefening er op die plek uitgevoerd kan worden en waar deze goed voor is. De instructeur deelt kennis over basisoefeningen en dient als motivator. In de Roffa Moves app is het mogelijk voor de doelgroep om hun eigen voortuitgang bijhouden, te chatten met vrienden om elkaar te motiveren en is er meer informatie te vinden over bewegen, voeding en een gezonde geest.

Lees hier het hele plan.

Sportconcept op het Rondje Stadionpark: Roffa Moves

Samen met de doelgroep is het concept Roffa Moves tot stand gekomen. Roffa Moves is een sportconcept op het Rondje Stadionpark. Het is meer dan alleen een lichte workout routine, het is echt bedoeld als handvat om de doelgroep op weg te helpen naar een gezond en gelukkig leven. Het is volledig gratis en zij kunnen het doen wanneer zij het willen.

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recente publicaties Vitaal op Zuid

Hier vind je onze meest recente publicaties.

Minor Beyond Borders

Minor City Branding

Realisatie platform LymbiQ: Gezondheid in de Afrikaanderwijk

Studenten minor Get Connected bedachten campagnes om de gezondheid in de Afrikaanderwijk.