Hoe gaan zij dit doen?

”Dit gaan we onderzoeken door interviews af te nemen bij verschillende moeders die aan Mama’s Garden verbonden zijn. Uiteindelijk hopen we hiermee informatie te verzamelen die Mama’s Garden kan helpen om nóg beter/behulpzamer te worden, en dat het ook op lange termijn voor (meer) moeders een fijne plek blijft om naartoe te kunnen komen”.

De studenten hopen zelf te leren hoe het is om onderzoek te doen naar een maatschappelijke kwestie, maar ook te leren over het (jonge) moederschap en hoe een organisatie als Mama’s Garden werkt.

Blijf op de hoogte!

Binnenkort komen de eindresultaten op deze pagina te staan. Houd @mamasgarden010 in de gaten op social media voor updates over dit onderzoek.

Studenten Geneeskunde (Erasmus MC)

”Wij zijn Selena, Femke, Fay, Esmee, Stella en Noor en wij zitten nu in het derde jaar van de studie Geneeskunde aan het Erasmus MC. Wij gaan onderzoek doen voor Mama’s Garden, waarin we kijken wat goede aspecten van Mama’s Garden zijn en waar misschien nog verbeterpunten liggen.” Het onderzoek maakt deel uit van een actie onderzoek waarbij onder andere wordt gekeken naar het verduurzamen van Mama’s Garden.

”Zelf hopen we te leren hoe het is om onderzoek te doen naar een maatschappelijke kwestie.”

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.

Recente verhalen

Hier vind je onze meest recente verhalen.

Podcast CMI LAB

Bob Janse (kwartiermaker Samen & Anders)

Bob Janse is kwartiermaker bij woongemeenschap Samen & Anders. Hij werkt samen met studenten van Hogeschool Rotterdam, onder andere om de impact van het wooncomplex inzichtelijk te maken. "De uitkomst is dat elke euro die we in het project steken, vier euro rendement oplevert."

Renee Meisters (student Communication and Multimedia Design)

Renee Meisters van de opleiding Communicatie Multimedia Design is bij Sociaal ondernemerschap afgestudeerd. Ze heeft een tool ontwikkeld zodat sociaal ondernemers hun impact inzichtelijk kunnen maken.

Tina Akkerhuis (student Social Work)

Tina Akkerhuis is afgestudeerd bij Mentoren op Zuid. Ze heeft hier onderzoek gedaan naar welke begeleiding een ISK nodig heeft.