Buitenplaats Brienenoord

Speel-denk-werkplaats van de Toekomst Buitenplaats Brienenoord werkt graag samen met EMI op Zuid. Waarom dat zo is leggen Rineke Kraaij en Maurice Specht haarfijn uit in het filmpje hiernaast.

Zijn we in staat om te veranderen in de wereld, in de stad, omdat er van alles moet veranderen. Daarin hebben we de samenwerking gezocht met EMI, omdat zij studenten verbinden aan de stad zoals het vraagstuk rondom het Rondje Stadionpark. 

De Eilandfair

Buitenplaats Brienenoord en EMI Vitaal op Zuid delen graag hun stagiaires! Afgelopen jaar is dat goed bevallen. Omdat bij de module innovatiemanagement er inspirerende ideeën zijn aangeleverd door verschillende studenten, konden Mark Beemsterboer en Bianca Don hier verder op doorgaan! Waar we erg trots op zijn is het bewonersparticipatie project wat zij geheel zelf hebben opgezet; De eilandraad! Om dan vervolgens samen met de eilandraad een geweldige Eilandfair te organiseren! We blikken hiernaast terug op deze zondag in juni en Bianca maakte een mooie aftermovie.

Recent nieuws van Vitaal op Zuid

Hier vind je ons meest recente nieuws.

Gezondheidsfestival

EMI op Zuid

Blijf op de hoogte blijven van al het nieuws via onze socials:

Ook onze programma’s zijn te volgen via social media.