EN | NL

"Ik ben vaak de wijken in gegaan om te praten met bewoners uit Rotterdam Zuid."
Student CMD

Alles wat je als student moet weten

Bekijk hier welke vacatures we hebben. Hier lees je verhalen van studenten over hun samenwerking met EMI. Lees ook meteen de ervaringen van docenten en organisaties. Bekijk ons Portfolio voor een greep uit de resultaten van studenten. 

Voor input voor jouw verslag zijn ons ons verhaal, onze missie en visie en de logo's zo te kopiëren. 

Geen zin om te lezen en wil je aan de slag op Zuid? Vul dan het contactformulier in.

Wat kan ik doen? 
Stage lopen of afstuderen bij EMI betekent dat je gebruik maakt van ons uitgebreide netwerk op Zuid en van onze kennis en expertise. Je gaat aan de slag met complexe maatschappelijke vraagstukken op Zuid en je hebt direct contact met de praktijk. Jouw oplossing kan dus zomaar een groot verschil maken voor bewoners van Zuid. Bij EMI werk je in Communities of Practice, waar je studenten van andere studies leert kennen. En die multidisciplinaire aanpak kan voor verrassende oplossingen zorgen weten wij inmiddels!

 

"Omdat je bij EMI werkt in Communities of Practice, kon ik werken met studenten van andere opleidingen. Dit heeft mij veel nieuwe kennissen en vrienden opgeleverd."
Student IGO

 

Heb jij een idee of wil je aanhaken bij een programma of project? Neem contact op. We zien je graag binnenkort bij EMI.

Over EMI

EMI is door Hogeschool Rotterdam opgericht als netwerkorganisatie. EMI maakt de verbinding tussen studenten en tal van andere partijen, die samen aan oplossingen werken voor de meest complexe vraagstukken op Zuid. Je vindt ons hier.  

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

Je kunt nooit minder leren