Search
Close this search box.

Over EMI-HR

Bij EMI-HR zetten we ons elke dag in om de lokale gemeenschap te versterken door middel van onderwijs en samenwerking. Ons team van toegewijde studenten, docenten en partners werkt hand in hand met de buurt om echte veranderingen te bewerkstelligen. Van het aanpakken van stedelijke uitdagingen tot het bevorderen van gelijkheid, wij zijn hier om een blijvende, positieve impact te maken.

500+

Studenten begeleid

100+

Projecten afgerond

Impact EMI-HR

Onze projecten, zoals Mentoren op Zuid en Vitaal op Zuid, zijn meer dan alleen onderwijsprogramma’s – ze zijn de drijvende kracht achter sociale vooruitgang en welzijn. Ontdek hoe we, door samenwerking tussen studenten, docenten en lokale organisaties, echt een verschil maken in de levens van mensen in Rotterdam-Zuid.

Missie EMI-HR

EMI-HR draait om meer dan alleen leren; het gaat om het creëren van een betrokken en duurzame gemeenschap. We streven ernaar om door innovatief onderwijs en praktijkgerichte projecten iedereen in Rotterdam-Zuid gelijke kansen te bieden. Samen werken we aan een stad waar iedere inwoner zich thuis voelt en kan groeien.

Stage lopen bij EMI-HR

Ben je klaar om je academische kennis in de praktijk te brengen en een echte impact te maken? Bij EMI-HR bieden we je de kans om te werken aan uitdagende projecten, waar je direct bijdraagt aan de gemeenschap. Kom bij ons team, en help mee aan de ontwikkeling van Rotterdam-Zuid.