EN | NL

"Onder de hoede van EMI werken onze studenten aan uiteenlopende opdrachten op Zuid." 
Docent Leisure Management

De meerwaarde van samenwerken met EMI

EMI is opgericht door Hogeschool Rotterdam en werkt samen met docenten, studenten, partners uit de praktijk en onderzoek aan ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken op Rotterdam Zuid. Als docent neem je een prominente plek in binnen de Communities of Practice, waar meerjarige programma's en projecten tot stand komen. Jouw kennis en kunde zijn belangrijke schakels in het vormgeven van contextrijk onderwijs gebaseerd op uitdagende 'wicked problems'

 

"EMI helpt ons bij het vinden van lastige vraagstukken op Zuid en brengt onze studenten in contact met de juiste partijen."Docent Pedagogiek

 

Samen met EMI kun je een uitdagend vraagstuk voorleggen aan je studenten, dat van belang is voor hun toekomstige beroepspraktijk. We bieden ook interessante stageplaatsen of afstudeerplekken. Hoe dan ook: studenten doen bij EMI bijzondere leerervaring op. 

EMI ontzorgt
Samenwerken met EMI betekent dat jij je samen met je studenten en collega-docenten kunt richten op de uitvoering. EMI draagt zorg voor het projectmanagement en de administratie. Bovendien kun je gebruik maken van ons grote en relevante netwerk, zowel binnen als buiten de hogeschool, waardoor ook jij midden in de praktijk staat. Dit betekent een krachtenbundeling die zorgt voor de grootste impact. 

Enthousiast geworden? In ons Portfolio vind je een greep uit onze afgeronde vraagstukken en er staan vraagstukken die een vervolg kunnen hebben. Denk je dat jouw opleiding aansluit op een programma of project of heb je zelf een idee? Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek.

 

 

 

Contactinformatie
Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

Email: EMIopzuid@hr.nl
Telefoon: 010 794 5946

Quick links

EMI weet raad met wicked problems