Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevoelige Snaar x Mama's Garden

“Laat je raken door echte verhalen over moederschap met openhartige dialogen, kunst en live muziek”

Voor de vierde editie van De Gevoelige Snaar, transformeert Theater Zuidplein op zaterdag 2 maart Zuidplein in een bruisende ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om bij te dragen aan de dialoog over Moederschap.

Om thema’s aan te kaarten die verbinden en aanzetten tot bewustwording, groei en gesprek, organiseert House of Carrot  samen met Mama’s Garden een avondprogramma vol openhartige dialogen en spoken word over de mooie en minder mooie aspecten van moederschap, afgewisseld met kunstuitingen en muziek. Met dialogen over uitdagingen bij (onbedoelde) zwangerschap tot het vinden van motivatie op school. Van het belang van wederzijds begrip tot de kracht van het delen van verhalen en ervaringen.

Met trots presenteren we Laura Yasmin,  Samuel & Ebony Winter in de line -up van 2 maart. Studenten van Mama’s Garden verzorgen het intermezzo.  Alle optredens, de dialoog en de talkshow, nemen de aanwezigen mee op een reis langs emotie, passie en openbaring. Aansluitend aan het programma, zet onze DJ de toon voort in de afterparty. Hierbij geven muziek en gesprekken een natuurlijk vervolg aan de avond.

Ons doel lijkt simpel, maar reikt dieper: elkaar beter begrijpen, leren van de ervaringen die we delen en elkaar inspireren om verder te kijken dan onze eigen horizon. Op een niveau dat verder gaat dan het gangbare.

House of Carrot en Mama’s Garden verwelkomen jullie graag deze speciale avond in al onze diversiteit en complexiteit. Laten we samen de gevoelige snaar raken en een golf van bewustwording en verbinding teweegbrengen!

Reserveer een plek voor een onvergetelijke avond bij Theater Zuidplein klik hier.

Facebook
LinkedIn