Wat kun je doen?

Stage lopen of afstuderen bij EMI betekent dat je gebruikmaakt van onze kennis en expertise en ons uitgebreide netwerk op Zuid. Je gaat aan de slag met complexe maatschappelijke vraagstukken en hebt direct contact met de praktijk. Jouw oplossing kan dus zomaar een groot verschil maken voor bewoners van Rotterdam-Zuid en is een waardevolle aanvulling op je opleiding. Heb je een idee of wil je aanhaken bij een programma of project? Neem contact met ons op. Tot ziens bij EMI!

Studenten

Je loopt niet mee met EMI, maar werkt samen met EMI aan jouw toekomst en die van Zuid! Bekijk vacatures of lees verhalen van studenten die je voor waren. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor studenten van alle opleidingen. Doe je mee en wil je stage lopen of afstuderen bij EMI? Neem contact met ons op.

Voor je verslag

Kijk voor input voor een verslag op ‘Over EMI’. Daar vind je nuttige en handige informatie die je zo kunt gebruiken. Wil je het EMI-logo of andere elementen uit de huisstijl gebruiken? Stuur dan een mail naar emiopzuid@hr.nl.

Omdat we zulke verschillende opleidingen doen, vullen we elkaar goed aan. – stagiair EMI