Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inschrijven Studentmentoren

Inschrijven Studentmentoren

Zou jij Rotterdamse leerlingen ook als bijbaan verder willen helpen? Dan zoeken wij jou ook als studenttutor!

Beste studentmentor, 

Wil jij Rotterdamse leerlingen ook als bijbaan verder helpen? Word dan studenttutor. 

Studenttutoren helpen leerlingen met een achterstand in rekenen en/of taal op een basisschool of middelbare school. Er zijn overeenkomsten met mentoring en er zijn verschillen. Een belangrijk verschil is dat tutoring een betaalde bijbaan is. Je verdient €16,- per uur of meer. 

Je geeft elke week twee keer een uur tutoring aan steeds twee dezelfde leerlingen en dat minimaal een half jaar lang. Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar bent, werk je bijvoorbeeld twee keer per week drie uur en begeleid je daarin zes leerlingen. Wij koppelen je aan een school waar jij zou willen werken. De leerkracht zorgt voor de materialen. Je lesvoorbereiding en af en toe intervisie bij ons wordt ook betaald. 

Om tutor te kunnen worden volg je MoZ of heb je dat gedaan, maken we nader kennis in een introductiemeeting en volg je een korte rekentraining en/of een taaltraining. Vervolgens ben je na inschrijving bij het uitzendbureau beschikbaar op minimaal twee dagdelen per week. We weten dat jouw rooster per onderwijsperiode kan veranderen. 

We zoeken op korte termijn weer nieuwe tutoren die willen werken op scholen in de stad. Je kunt ook reken- én taaltutor worden, dat is natuurlijk het allermooiste. 

Mashel is al tutor, lees hier zijn ervaring. 

 

Twijfel je? Kom dan ook naar een introductiebijeenkomst en beslis later. 

De leerlingen kunnen je hulp heel goed gebruiken. En jouw CV vul je met een bijbaan die er echt toe doet. 

 

Met vriendelijke groet, 

Tess, Raisri en Manon

Team Mentoren op Zuid & Studenttutoren010