Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Mama’s Garden

Mama's Garden

Ontdek Mama’s Garden 010, de moeder community in Rotterdam voor alle moeders. Wij verbinden moeders uit alle hoeken van de stad om samen te leren, te groeien en te genieten van het moederschap.

Over het programma.

Mama’s Garden 010 is een hechte community voor moeders in Rotterdam die zich richt op het bieden van hulp en ondersteuning aan moeders en hun kinderen. Ons doel is om moeders met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en samen te werken om elkaar te helpen groeien in het moederschap, ongeacht hun achtergrond of gezinssituatie. Het is door, voor en met alle moeders die willen aansluiten.

Speelgroepen en workshops

Onze community voor moeders organiseert regelmatig speelgroepen en workshops voor moeders en kinderen. Zo kunnen kinderen in een veilige omgeving spelen en ontwikkelen, terwijl moeders ervaringen en tips uitwisselen.

Educatieve evenementen

Bij Mama’s Garden 010 geloven we in het belang van leren. Daarom organiseren we regelmatig educatieve evenementen en lezingen over onderwerpen die van belang zijn voor moeders, zoals opvoeding, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Sfeerimpressie.

Ben je op zoek naar een ondersteunende en gezellige moeder community in Rotterdam? Meld je dan aan bij Mama’s Garden 010 en geniet van het gezelschap van andere moeders die dezelfde uitdagingen en vreugde ervaren. Klik op de onderstaande link om lid te worden en op de hoogte te blijven van onze evenementen en activiteiten.

Laatste nieuws en verhalen

Gevoelige Snaar x Mama's Garden

Gevoelige Snaar x Mama’s Garden: Een Nacht van Muziek, Verhalen en Verbinding…

Van Letland naar Nederland

Mijn naam is Alexandra en ik ben een stagiaire bij Mama’s Garden. Ik wil graag mijn verhaal delen om…

Interview met jonge moeder en masterstudent

Taynara is 26 jaar oud en heeft twee dochters van 3 en 1 jaar oud. Ze woont in Gorinchem en studeert…